Opsporing verzocht: 2000 laptops gestolen uit vrachtwagens in Duiven • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Opsporing verzocht: 2000 laptops gestolen uit vrachtwagens in Duiven

Een groep dieven was in de nacht van 30 op 31 maart urenlang bezig op het parkeerterrein van een distributiebedrijf. Ze braken er verschillende trailers open en laadden de inhoud ervan in hun eigen truck. De misdaad was dinsdagavond onderdeel van het programma Opsporing Verzocht.

De buit liegt er niet om: voor een winkelwaarde van 1,2 miljoen euro aan computerapparatuur. De daders en hun werkwijze zijn door een aantal camera’s vastgelegd.

Op het industrieterrein aan de Impact, langs de A12 dicht bij Arnhem, vernielen de mannen een stuk hekwerk om het terrein op te komen. Nadat ze in anderhalf uur in een aantal opleggers inbreken en de lading daarvan klaarleggen, verschijnt rond 06.20 uur die zondagochtend een handlanger met een vrachtwagen.

https://youtu.be/KX-Dlq5soQg

De eerste lading gestolen goederen wordt in de eigen truck geladen, die tegen 06.45 uur vertrekt. De rest van de buit leggen leggen de mannen in een oplegger van het distributiebedrijf.

Kort na 12.00 uur verschijnt er een trekker in beeld. De oplegger wordt aangekoppeld, waarna de dieven ermee vandoor gaan – via de A12 in de richting van Utrecht. De politie zou de meegenomen aanhanger later leeg aantreffen in Weert.

Wie heeft informatie over de daders of herkent hen op de beelden? Het lijkt erop dat de daders hebben geprobeerd delen van de buit in Duitsland te verkopen. Alle gestolen apparatuur is van het merk Hewlett Packard.

Meer informatie over de gestolen laptops is te zien bij de site van Opsporing Verzocht

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer