fbpx Ga naar hoofdinhoud

Politie op zoek: Nederlandse truck rijdt door na ongeval

De Duitse politie is op zoek naar de bestuurder van een Nederlands gekentekende truck die op de Duitse A3 in de nacht van woensdag op donderdag een ongeval veroorzaakte en daarna doorreed.

Volvo FH crasht - foto Michael Seeboth
De bestuurder van de Nederlandse truck was omstreeks 1.50 uur op donderdag onderweg op de A3 richting Limburg, toen hij ter hoogte van Lindenholz sterk afremde. De 35-jarige chauffeur van een vrachtwagen die achter hem reed moest daardoor uitwijken. De truck begon te slingeren en schoot deels door de vangrails tussen de rijbanen. Daarna kiepte de truck om en de chauffeur raakte lichtgewond. De veroorzaker van het ongeval reed door zonder zich om de andere chauffeur te bekommeren.

Volgens ooggetuigen is de gevluchte vrachtwagen afkomstig uit Nederland en had hij een gele oplegger met opschrift ‘DHL’. De truck reed na het ongeval verder in de richting Limburg. Wellicht is hij later gestopt bij rustplaatsen in de buurt van Limburg of Montabaur. De Autobahnpolizei in Wiesbaden vraagt mensen die mogelijk aanwijzingen hebben rond dit incident of die weten om welke Nederlandse vrachtwagen het gaat, contact op te nemen via telefoonnummer +49 611 345 4140.

2 reacties op “Politie op zoek: Nederlandse truck rijdt door na ongeval

 • Raymond

  Ik denk dat ze de andere kant op moeten zoeken. DHL rijd vaak een Oost-Europees voor. Aan het verhaal op te merken had een Nederlander zich wel gemeld en/of naar de andere chauffeur omgekeken. De gele plaat op de trailer zet niks.

  1. Erik

   Raymond er zitten ook een hoop Nederlandse chauffeurs te prutsen! Jij weet echt niet waarover je praat.
   Ik heb er 60 rijden, geen een dronken of klooien met magneet!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer