Politie zoekt getuigen ongeval A10 • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Politie zoekt getuigen ongeval A10

Woensdagmiddag vond er op de Rijksweg A10 tussen de afritten S113 en S112 een zwaar ongeval plaats. Door nog onbekende oorzaak schaarde een vrachtwagencombinatie, die door een achterop komende automobilist en tweede vrachtwagencombinatie niet meer ontweken konden worden. De politie is op zoek naar getuigen.

De automobilist wist op eigen kracht uit het voertuig te komen en is naar het ziekenhuis vervoerd. Een tweede betrokken automobilist raakte niet gewond.

De A10r Ring Oost is lange tijd volledig afgesloten geweest in verband met sporenonderzoek, berging en opruimwerkzaamheden.

Foto: Twitter @wis_estherFoto

Twee motoragenten hebben een van de in beslag genomen vrachtwagens begeleid naar een onderzoekslocatie alwaar de afdeling Verkeers Ongevallen Analyse (#VOA) op een later moment een nader onderzoek aan de combinatie zal verrichten.

Mocht u getuige zijn van (de aanleiding van) het ongeval en nog niet met de politie hebben gesproken kunt u bellen met 0900-8844 en vragen naar de afdeling Team Opsporing Ernstige Verkeersongevallen (TOEV) van de Dienst Infra.

Overigens werden tijdens de afhandeling van dit ongeval ook weer een tiental automobilisten betrapt op het met een mobiele telefoon al filmend langs het ongeval rijden. Zij zullen binnen enkele weken van het CJIB bericht krijgen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer