Verstekelingen zitten tussen de sinaasappels • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Verstekelingen zitten tussen de sinaasappels

Foto: Politie

Een Spaanse vrachtwagenchauffeur werd donderdag verrast toen er bij het openen van zijn trailer opeens een aantal verstekelingen uit zijn vrachtwagen sprong. Er zijn acht personen aangehouden door de gealarmeerde politie. Zij worden overgedragen aan de Vreemdelingenpolitie.

De chauffeur stond met zijn wagen vol sinaasappels op de Handelsweg in Ridderkerk en opende zijn trailer toen er tot zijn verrassing een aantal verstekelingen uit sprong. Getuigen hebben het over tien tot vijftien personen. Eén persoon kon door de melder worden aangehouden. De rest rende de omgeving in. Deze werd door de gealarmeerde politie doorzocht. In totaal werden acht personen aangehouden.  Deze worden overgedragen aan de vreemdelingenpolitie.

De politie is op zoek naar dashcambeelden van vrachtwagenchauffeurs die kunnen helpen met het onderzoek. Heeft u beelden of informatie? Bel dan met 0900-8844.

Eén reactie op “Verstekelingen zitten tussen de sinaasappels

  • Als de trailer afgesloten zou zijn middels een goedgekeurd slot, zou het onmogelijk zijn om zich toegang te verschaffen, zeker in deze tijd is het onverantwoord om met een niet afgesloten trailer cq Bakwagen rond te rijden, in mijn ogen grove nalatigheid.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer