VIDEO - Kraanwagen ramt auto • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

VIDEO – Kraanwagen ramt auto

Een schokkende video is vrijgegeven van een ongeval in Rotterdam, donderdagmorgen. Op de beelden van een bewakingscamera is te zien hoe een rode kraanwagen op een voorrangskruising rechtdoor rijdt en op een personenauto botst.

Kraanwagen ramt autoOp de kruising van de Nieuwe Binnenweg met de Claes de Vrieselaan kwam donderdagochtend rond 08;15 uur een kraanwagen in botsing met een personenauto. De Verkeerspolitie van de Politie Rotterdam-Rijnmond stelt een onderzoek in naar dit ongeluk waarbij de twee inzittenden van de auto gewond raakten.

De kraanwagen reed op de Claes De Vrieselaan en de personenauto op de Nieuwe Binnenweg toen de twee voertuigen op de kruising in botsing kwamen. De personenauto had op deze kruising voorrang.

De personenauto werd vervolgens zo’n twintig meter meegesleurd. De twee inzittenden, een 46-jarige Rotterdammer en een 31-jarige Rotterdamse, werden naar een ziekenhuis overgebracht. Dit nadat de brandweer het dak van het zwaar beschadigde voertuig had geknipt.

De bestuurder van de kraanwagen is een 49-jarige man uit Delfgauw. Hij is door de politie aangehouden en naar een politiebureau overgebracht voor verhoor.

Bron + foto: Politie Rijnmond

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer