Tekno presenteert configuratietool Truck Designer • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Tekno presenteert configuratietool Truck Designer

Tekno Gifts, onderdeel van Tekno Collectables, presenteert de Truck Designer. Dat is een speciale tool in de webshop die klanten in staat stelt om een blanco miniatuurmodel volledig naar eigen ontwerp te maken en bestellen.

Onder het motto ‘You invent. We make it roll.’ biedt Tekno verzamelaars en zakelijke klanten de mogelijkheid om een DAF of Scania 1:87 oplegger naar eigen ontwerp te laten bedrukken. Alle remmen mogen los, want de truck designer maakt het mogelijk om eigen foto’s, tekst in een eindeloos aantal kleuren en symbolen in te voegen. 

Hoe bijzonder is het om een beste vriend(in) of mede-truckliefhebber te verrassen met een zelfontworpen Tekno model? De verjaardag van een neefje, een collega die met pensioen gaat of de geboorte van een eerste (klein)dochter: met de truck designer ontwerpt de verzamelaar zijn of haar droomoplegger.

Natuurlijk maakt de truck designer het ook heel toegankelijk om als zakelijke klant (een grotere oplage van) een truck uit het eigen wagenpark op schaal te creëren. Een uniek, zelfontworpen model is immers een goed alternatief voor een relatiegeschenk of als blijk van waardering aan het personeel.

De truck designer is niet te missen in de menubalk in de webshop of is te bereiken via deze link. Nadat de creatieve geest op de vrije loop is gelaten, wordt de unieke, zelfontworpen opdruk met de hand op het miniatuurmodel aangebracht door medewerkers van het Tekno team in De Lier.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer