Kijk TTM.nl Talk terug! • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Kijk TTM.nl Talk terug!

Heb jij de eerste uitzending van TTM.nl Talk gemist? Geen zorgen! Via onderstaand formulier kun je het webinar gratis terugkijken.

Veel kijkplezier!

Gasten
In de allereerste TTM.nl Talk ontvangt TTM.nl hoofdredacteur en presentator Arjan Velthoven twee gasten. Dat zijn Gunther Maters, directeur-eigenaar van transportbedrijf Koeltrans Angeren uit Bemmel, en Charles Engelaar, director marketing communications bij Volvo Trucks Nederland. In de eerste aflevering gaan we in op de gevolgen van de COVID19-pandemie voor de Nederlandse transportsector. We kijken terug, maar zeer zeker ook vooruit, want hoe gaan we verder in een beschadigde economie en een gehavende maatschappij? Waar liggen de kansen?

Meer over TTM.nl Talk
TTM.nl Talk is dan wel een talkshow, de kijker hoeft niet bang te zijn alleen maar te kijken naar ‘pratende hoofden’. In de fraaie studio is techniek aanwezig om video’s te vertonen, maar ook om de interactie op te zoeken met de kijker. En TTM.nl Talk zou niet echt TTM.nl zijn als niet ook het laatste nieuws uit de transportbranche aanwezig zou zijn.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer