Ga naar hoofdinhoud

VLOG: Langste dag en kortste nacht met Scania V8

Kort voordat Midsommar aanbreekt, het Zweedse feest rond de langste dag en de kortste nacht van het jaar, vierde TTM.nl haar eigen partijtje, maar dan wel met de Scania S650 V8 als feestbeest.

Maar tegelijk met een feestje vieren konden we natuurlijk de Scania goed aan te tand voelen en dat resulteerde in een nieuwe verbruikstest. Lees er alles over in TTM.nl #3 òf bekijk de test hier.

Eén reactie op “VLOG: Langste dag en kortste nacht met Scania V8

  • De inham voor de stoel die uit de matras is verdwenen veroorzaakt serieuze compromise in het slaap confort, dat dat geen prioriteit kent begrijp ik echt niet, andere merken hebben hier niet op ingeboet. Een volgen punt is het voorover klappen van de stoel, de handel daarvoor zou best rechts boven, op schouderhoogte geplaatst kunnen worden, nu moet je de diepte in, ergens ver weg links naast het portier zit de betreffende handel, een uitdaging idd, ik ben gezegend met mijn 90 kg, mijn vriend en colega Cor weegt 155. Een hele uitdaging twee x daags idd. Ook op de ‘afstandsbediening’ boven het bed, voor de bediening van de verwarming, het daarop geplaatste lampje is zo fel, dat ik hem zelf met blue tack heb afgeplakt. Soms toch de indruk dat het af moet, dat is best jammer. Verder is het confort van de Scania altijd superieur geweest, en is het een eer er mee te mogen werken, maar die pesterijtjes, die komen hard aan…..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer