Weekendklusje: even Miedema’s Jubileumquiz winnen! • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Weekendklusje: even Miedema’s Jubileumquiz winnen!

Op Hemelvaartsdag publiceerde de unieke transportblogger Alex Miedema zijn 10.000ste artikel op de website alexmiedema.nl. Om dat op de juiste wijze te vieren heeft Alex van die 10.000ste post een Jubileumquiz gemaakt met een prijzenpot van maar liefst 250 items! Winnen is niet moeilijk. Het gaat er alleen om 100 vragen zo goed mogelijk te beantwoorden.

De 100 vragen zijn zeker niet allemaal even gemakkelijk, maar met bijna 250 prijzen, door een grote reeks aan sponsoren beschikbaar gesteld, is de verwachting dat er voor de meeste deelnemers wel een prijs zal zijn. De hoofdprijs? Eerste keus uit de lijst met prijzen. Op deze manier zijn er meerdere mensen die hun eigen favoriete prijs winnen. Inzenden kan tot en met 30 mei 2021 om 23:59.

Alexmiedema.nl werd in de nacht van 20 op 21 december 2011 opgericht. In het begin was het vooral een mix over muziek en religie, het succes kwam echter toen de artikelen meer en meer over voertuigen gingen. Niet alleen vrachtwagens, maar ook andere voertuigen passeren op de pagina, vrijwel altijd bijzonder. Hoe zeldzamer het is, hoe leuker Miedema het vindt. Alex denkt nog niet over stoppen. “De site houd ik in de eerste plaats voor mijn eigen plezier bij, dus ik hoop dat ik er nog lang mee door kan gaan! Dat andere mensen er ook plezier van hebben en dat de site inmiddels een deel van de kosten kan dekken is alleen maar mooi meegenomen.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer