Gereedschap dat te allen tijde in jouw voertuig moet liggen • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Gereedschap dat te allen tijde in jouw voertuig moet liggen

Een slimme chauffeur is op alles voorbereid. Het is verstandig om altijd een goed gevulde gereedschapskoffer mee te hebben. Je kunt dan vrijwel elke situatie de baas. Niet alleen wanneer onderweg even snel iets gerepareerd of bijgesteld moet worden, maar ook om even snel iemand te hulp te kunnen schieten, is dat handig. Wat je ook zoekt op het gebied van gereedschap, je kunt het bij Gereedschapcentrum.nl vinden en eenvoudig bestellen. Denk daarbij ook aan het tijdig onderhouden en waar nodig vervangen van het gereedschap, zodat de complete set altijd in optimale conditie is.
 
Wat je precies aan gereedschap meeneemt, is natuurlijk ten dele ook afhankelijk van de branche waarin je werkzaam bent. Natuurlijk heeft elke truckchauffeur een soort basisuitrusting nodig, met specifiek gereedschap dat van pas komt bij pechsituaties. Daarnaast kunnen ook de meer reguliere elektrische gereedschappen, zoals een boormachine of een schroevendraaier, zeker van pas komen. De collectie gereedschap van Makita bij Gereedschapcentrum is zeer uitgebreid en biedt alles wat je nodig hebt, van veiligheidsmes tot haakse slijper.
 
Schroeven en sleutelen

Onderweg kunnen zich allerlei situaties voordoen waarbij er iets te schroeven of sleutelen valt. Je redt je prima als je ervoor zorgt dat er een goede set schroevendraaiers aan boord is. Ook een set steek- en ringsleutels zijn onmisbaar. Dergelijke gereedschappen nemen niet veel plaats in, maar zorgen er wel voor dat je elke onverwachte situatie de baas blijft.
 
Vergeet de zaklantaarn niet

Als je midden in de nacht een probleem moet oplossen, kun je maar beter voldoende licht tot je beschikking hebben. Een goede zaklamp is dan heel belangrijk. Denk er ook aan om voldoende reservebatterijen mee te nemen en controleer die regelmatig op houdbaarheid. Aan een stel leeggelopen batterijen heb je immers niets. Meer licht nodig? Overweeg dan de aanschaf van een bouwlamp met een accu. Ze zijn tegenwoordig van ledlampen voorzien en dus heel zuinig.
 
Telefoon

Een outsider in dit rijtje, maar onmisbaar bij problemen onderweg, is je telefoon. Wanneer je bijvoorbeeld met pech komt te staan en je bent zelf, ondanks de aanwezigheid van het juiste gereedschap, niet in staat om de problemen op te lossen, dan zul je hulp van derden moeten inschakelen. Dat doe je het snelst via de mobiele telefoon. Praatpalen van de ANWB staan er immers niet meer langs de weg. Zorg dus voor een opgeladen mobiele telefoon!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer