Ga naar hoofdinhoud

Kruizinga.nl en warehousing; dé beste oplossing

Een uitgebreid assortiment aan opslagsystemen en transportmiddelen voor diverse branches beschikbaar. Bij Kruizinga.nl vindt u dé oplossing voor uw opslag- en logistieke behoeften. Voor iedere tak binnen de industrie is een passende oplossing te vinden. Dit kan een nieuw product zijn, maar ook maatwerk, verhuur en gebruikte producten vindt u hier.

Binnen uw magazijn is efficiëntie één van de belangrijkste factoren. Het juiste materiaal is daarbij een groot onderdeel. Of het nou gaat om opslag of het makkelijk kunnen transporteren van uw materialen en goederen, bij Kruiziga.nl vindt u alles voor de inrichting van een overzichtelijk en functioneel magazijn. Eén van de belangrijkste middelen in een magazijn zijn stellingen. Ieder magazijn is anders door de grootte, indeling en hetgeen wat opgeslagen moet worden. Dit zorgt er vaak voor dat standaard stellingen niet altijd passen en de volledige ruimte benutten. Een stelling op maat laten maken is daarom een uitkomst voor velen. Door middel van de stelling configurator stelt u gemakkelijk uw eigen stelling samen. U kiest de gewenste hoogte, breedte en diepte van de stelling, waarna u kunt bepalen of u extra’s wilt toevoegen zoals legborden, draagarmen of accessoires zoals magazijnbakken.  

Naast diverse magazijnstellingen vindt u nog tal van andere producten op het gebied van magazijninrichting. Denk bijvoorbeeld aan transportmiddelen zoals magazijn- en onderwagens, opslagmiddelen zoals stapel- en magazijnbakken en niet te vergeten rolcontainers. Allemaal geschikt om het werk in een magazijn nóg gemakkelijker, veiliger en sneller te laten verlopen.

Een veilige werkomgeving

Efficiënt inrichten van uw magazijn is niet alleen gericht op zoveel mogelijk spullen in zo weinig mogelijk ruimte, het gaat er ook om dat processen soepel kunnen verlopen en het een bijdrage levert aan de veiligheid. Voorkom drukke ‘’verkeerspunten’’, zorgen voor overzicht en communiceer door middel van veiligheidsmarkeringen. De inrichting van een magazijn speelt een grote rol bij de veiligheid van een werkomgeving. In omgevingen waar het niet netjes en geordend is, brengt dit vaak onnodige risico’s met zich mee.

Niet alleen overzicht en structuur is belangrijk voor veiligheid. De manier waarop werkzaamheden in magazijnen uitgevoerd worden kunnen ook onveilige situaties veroorzaken. Ergonomische hulpmiddelen zoals palletwagens, heftrucks en magazijnwagens kunnen het werk verlichten en zullen risico’s op het gebied van gezondheid verlagen.

Circulaire warehousing

Duurzaamheid is een trend en dit breidt zich verder uit binnen deze branche. De afgelopen jaren is de vraag naar gebruikte opslag- en transportmiddelen toegenomen. Bedrijven zien steeds meer in dat overtollige materialen niet per se onbruikbaar zijn. Om bij te dragen aan een circulaire economie moet er vanuit twee perspectieven worden gekeken. Enerzijds is het belangrijk om bij de aanschaf van nieuwe materialen al vooruit te kijken. Door kwalitatieve middelen aan te schaffen die lang meegaan en geschikt zijn voor hergebruik, wordt de eerste stap richting een circulaire economie al gezet.

Bij Kruizinga.nl wordt met deze gedachte gehandeld. Een andere mogelijkheid is het aanschaffen van reeds gebruikte producten. Naast nieuwe producten vindt u bij Kruizinga.nl ook een ruim assortiment in gebruikte opslag- en transportmiddelen. Bij de inkoop hiervan wordt er altijd gekeken naar de huidige functionaliteit en staat waarin de materialen verkeren en op basis daarvan wordt besloten of het geschikt is voor wederverkoop. Maar niet alleen door gebruikte producten aan te bieden aan de klant draagt Kruizinga.nl bij aan een circulaire economie. Het assortiment nieuwe opslag- en transportmiddelen bestaat uit producten die deels of volledig recyclebaar zijn. De klant schaft hiermee niet alleen product van kwaliteit aan, maar ook een product dat door recycling en/of hergebruik de levensduur verlengt.

Bij Kruizinga.nl vinden wij het belangrijk om aandacht te geven aan circulariteit en veiligheid. Om een circulaire economie verder in gang te zetten is aandacht en kennis nodig en daarom vertellen laten wij u graag kennis maken met de mogelijkheden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer