Met de Tachoscan Web gaat iedere bestuurder nauwkeurig en vooral veilig op weg • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Met de Tachoscan Web gaat iedere bestuurder nauwkeurig en vooral veilig op weg

Hoe meer je van je rijgedrag exact in kaart kan brengen, hoe veiliger jij – of andere bestuurders – op weg kan gaan. Door deze gegevens te analyseren wordt het niet alleen makkelijker om hoge boetes te voorkomen, maar ook het rijgedrag te monitoren en waar nodig bij te sturen. En met de komst van Tachoscan Web with Inelo wordt het nog makkelijker om alle informatie over het rijgedrag, bestuurderskaarten en verkeer te monitoren. In dit artikel lees je alle ins & outs waarom juist de Tachoscan Web het leven op de weg nog makkelijker gaat maken.

Veilig de weg op staat voor bestuurders en vervoersbedrijven qua belangrijkheid met stip op nummer één. Door de lange afstanden die afgelegd worden komt het al snel voor dat er een flitspaal wordt gemist, of er net iets te kort pauze wordt genomen. Dit laatste is niet iets om makkelijker over te denken, daar kunnen flinke boetes voor worden gegeven. Om dit allemaal te voorkomen is de digitale tachograaf – Tachoscan Web with Inelo de uitkomst! Iets anders dan een traditionele tachograaf, die er is om de veiligheid op de weg te beschermen en zelfs in de jaren 80 verplicht zijn gesteld voor alle vrachtwagens in de EU. Hoogtijd om de nieuwe Tachoscan Web eens onder de loep te nemen en te ondervinden waarom dit de gadget is die je als fanatiek rijder op dit moment moet hebben.

Nauwkeurigheid staat bij de Tachoscan Web helemaal bovenaan de lijst van belangrijkheid. Begaat je chauffeur een overtreding? Dan is dit altijd zichtbaar in de webbrowser, die direct een accurate weergave geeft van alle overtredingen en ook het rijgedrag monitort. Dit wordt gedaan door een analyse en archivering van gegevens uit het geheugen van kaarten, digitale tachografen en bestuurderskaarten, waardoor dit systeem direct ook een van de meest complexe en geavanceerde programma’s is in de wereld van programmering rondom rijgedrag. Door de vele informatie die beschikbaar wordt gesteld kunnen er naast het in kaart brengen van het rijgedrag ook vele andere voordelen worden behaald, zoals het nemen van brandstofbesparende maatregelen. Dit kan bij een grote organisatie ook grote voordelen opleveren en is daarom zeker een belangrijk punt om over na te denken. Ook een fijn kenmerk van de Tachoscan Web is dat deze internationaal ingesteld is. Hij voldoet aan alle wettelijke internationale voorschriften, waardoor het niet uitmaakt of je chauffeurs nu in Nederland rijden, Duitsland of ergens in Roemenië.

Ook zijn het de partners waarmee Tachoscan Web zich onderscheidt. Tachoscan Web beschikt over een sterk en deskundig team – van onder andere professionals die de Europese Commissie adviseren en lid zijn van CORTE – die voor jou klaarstaan met advies en professionele inzichten op het moment dat je dit nodig hebt. Ook leveren zij de soft- en hardware voor inspecties van polities en verschillende controlediensten, waardoor zij expert zijn op het gebied van controle op de weg. Een handige bijkomstigheid gezien dit de controleposten zijn waar je mee te maken hebt als vervoersbedrijf.

Ben je nog niet helemaal overtuigd van de bijzondere kenmerken van de Tachoscan Web? Dan zijn dit nog 3 feitjes die je waarschijnlijk nog niet wist over deze luxe tachograaf:

  1. Tachoscan Web wordt gewaardeerd en erkend door instellingen, zoals ITD, BAG en PIP, die goed zijn voor bij elkaar zo’n 400 licenties.
  2. Tachoscan Web heeft inmiddels al meer dan 10.000 tevreden gebruikers.
  3. Deze 10.000 gebruikers vinden dat Tachoscan Web zich onderscheidt door de controle van de werktijden van bestuurders en vooral de nauwkeurigheid waarmee dit wordt gedaan.

Wij zijn in ieder geval onder de indruk! Ga jij de Tachoscan Web uitproberen?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer