Uiteenlopende bestemmingen en transportmodaliteiten bij één bedrijf: het kan bij RUGO Logistics • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Uiteenlopende bestemmingen en transportmodaliteiten bij één bedrijf: het kan bij RUGO Logistics

Zoek jij als internationaal georiënteerde ondernemer die goederen wil exporteren naar een transportpartner aan wie je zorgeloos je ladingen kunt uitbesteden? Overweeg dan eens om in zee te gaan met RUGO Logistics. Dit Nederlandse bedrijf, dat gevestigd is in Almelo op het XL Businesspark Twente als onderdeel van E. van Wijk Forwarding, biedt een ruime selectie aan bestemmingen over de gehele wereld aan én voorziet in verschillende transportmodaliteiten. Kortom, alles wat je nodig hebt bij één vervoerder.

Specialist in transport naar Oost-Europa en voormalige Sovjetunie

RUGO Logistics beslaat een groot deel van de wereld met haar transportmogelijkheden, maar is extra gespecialiseerd op bestemming in Oost-Europa. Voor transport naar Roemenië of omliggende landen zoals Hongarije, Servië en Bulgarije is RUGO dus een uitstekende partner. Maar ook transport naar de Baltische Staten en verder gelegen bestemmingen zoals het Verre Oosten kun je als bedrijf onbezorgd uit handen geven aan RUGO Logistics. Naar deze bestemmingen verzorgt RUGO immers een regelmatig verkeer voor zowel deelpartijen als complete ladingen. In alle landen waarnaar internationaal transport wordt aangeboden, heeft men ook eigen partners en agenten met een eigen terminal waarop alle logistieke diensten verzorgd kunnen worden. Door die ervaring en routine en dit netwerk kan de kwaliteit van het transport en de logistieke dienstverlening gegarandeerd worden.

Verschillende transportmodaliteiten

Met een uitgebreid aanbod aan bestemmingen voor internationaal transport kun je natuurlijk niet af met enkel transport over de weg. Hoewel dit zeker ook tot de mogelijkheden behoort, kun je bij RUGO Logistics terecht voor verschillende transportmodaliteiten. Voor andere bestemmingen verzorgt RUGO Logistics vervoer per spoor in containers en conventionele spoorwagons. Voor bestemmingen die niet of moeilijk over land te bereiken zijn, verzorgt RUGO luchtvrachtverzendingen en vervoer overzee per container, roll-on-roll-offschip (ro/ro) en breakbulk.

Kwaliteit en veiligheid geborgd

Natuurlijk wil je wanneer je een externe partij inschakelt om transport van goederen voor je te verzorgen dat de kwaliteit en veiligheid geborgd is. Omdat RUGO Logistics dat net zo belangrijk vindt, houdt men een hoge standaard aan die naast door daden ook bewezen worden door certificaten en keurmerken. Zo is RUGO per december 2021 officieel ISO 9001:2015 gecertificeerd. Op deze manier laat RUGO haar kundigheid en grote betrokkenheid bij belangrijke onderwerpen zoals kwaliteit, veiligheid, integriteit, MVO en duurzaamheid zien.

Kortom, RUGO Logistics is een uitstekende partner voor internationaal transport naar vele uithoeken van de wereld. Ladingen kunnen onbezorgd worden uitbesteed omdat het transportbedrijf veel ervaring en een goed netwerk heeft en kwaliteit en veiligheid hoog in het vaandel heeft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer