TTM.nl Talk

Kijk de derde editie van TTM.nl Talk, de online talkshow die helemaal over de Nederlandse transportsector gaat, nu terug! Thema: Emissievrije stadslogistiek.

TTM.nl Talk is dan wel een talkshow, de kijker hoeft niet bang te zijn alleen maar te kijken naar ‘pratende hoofden’. In de fraaie studio is techniek aanwezig om video’s te vertonen, maar ook om de interactie op te zoeken met de kijker. En TTM.nl Talk zou niet echt TTM.nl zijn als niet ook het laatste nieuws uit de transportbranche aanwezig zou zijn.

TTM.nl Talk over emissievrije stadslogistiek terugkijken

Stadslogistiek moet in de toekomst zo schoon mogelijk zijn. Steeds meer steden stellen voor 2025 emissie vrije zones in. Maar zijn er wel voldoende elektrische voertuigen en laadpalen om dat realiseren? In 45 minuten praat TTM.nl Talk je helemaal bij.

Deelname aan dit webinar is gratis. Bekijk TTM.nl Talk door je te registreren.

TTM.nl Talk terugkijken

De ene na de andere truckfabrikant maakt de blits met een waterstoftruck. De een rijdt al proef, de ander moet de eerste nog op de weg krijgen. In Nederland moeten er in 2025 1000 waterstoftrucks rijden. Dat is al over vijf jaar. Hoe gaat dat gebeuren en vooral, waar gaan we tanken? In 45 minuten praat TTM.nl Talk je helemaal bij over wat de kansen van waterstof in het wegtransport in Nederland zijn.

In de eerste aflevering van TTM.nl Talk, op dinsdag 30 juni om 12.30 uur, gingen we in op de gevolgen van de COVID19-pandemie voor de Nederlandse transportsector. We keken terug, maar zeer zeker ook vooruit, want hoe gaan we verder in een beschadigde economie en een gehavende maatschappij? Waar liggen de kansen?