Nieuwe TTM.nl Talk – ‘Verder met de elektrische truck’ • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Nieuwe TTM.nl Talk – ‘Verder met de elektrische truck’

Op donderdag 8 december a.s. vindt er een nieuwe TTM.nl Talk, onze eigen talkshow over de Nederlandse transportsector. Live vanuit Studio Eisma praten we je in 45 minuten bij over de actuele stand van zaken rond de elektrische truck, want die is volop in ontwikkeling. Schrijf je nu gratis in om te kijken!

Het lijkt wel alsof er elke dag nieuwe elektrische trucks op de markt komen en dat transportbedrijven ze gretig opnemen in hun vloot. Maar wat is de realiteit? Hoeveel e-trucks zijn momenteel leverbaar en wat kosten ze eigenlijk? Maar met een truck alleen ben je er niet. Elektrische trucks moeten aan de laadpaal, en die is weer verbonden met een soms al overbelast stroomnetwerk. En die vervoerders die nu al elektrisch rijden, hoe hebben die dat aangepakt?

In de nieuwe TTM.nl Talk gaan we uitgebreid in op de actuele stand van zaken rond e-trucks en alles wat daarbij komt kijken. In Studio Eisma zitten naast presentator Arjan Velthoven drie tafelgasten: Johnny Nijenhuis van Nijenhuis Truck Solutions, Eric Beers van Hytruck Consult en Mark van der Drift van de Cornelissen Groep.

TTM.nl Talk is interactief dus als kijker kun je vragen stellen aan de tafelgasten.

Deze editie van TTM.nl Talk vindt plaats op donderdag 8 december om 12.30 uur is en is live vanuit Studio Eisma.

Schrijf je hier gratis in om deze TTM.nl Talk te kijken!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer