TTM.nl Talk: Banden en duurzaamheid - hoe krijg je dat rond? • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

TTM.nl Talk: Banden en duurzaamheid – hoe krijg je dat rond?

TTM.nl Talk, dé online live talkshow over de Nederlandse transportsector, is terug met een nieuwe aflevering. Thema: ‘Banden en duurzaamheid – hoe krijg je dat rond?’ TTM.nl Talk wordt live vanuit Studio Eisma uitgezonden op woensdag 5 april a.s., om 12.30 uur.

Duurzaamheid in het transport – het lijkt wel of dat tegenwoordig alleen nog maar gaat over elektrische voertuigen. Maar duurzaamheid en CO2-besparing is op zoveel meer manieren mogelijk. In een nieuwe TTM.nl Talk gaan we het hebben over duurzaam bandenbeheer. Over TPMS, nieuwe banden, loopvlakvernieuwing en winst als het gaat om milieu en financiën. Hoe krijg je dat rond? In Studio Eisma praat presentator Arjan Velthoven met drie tafelgasten. Arie Verhoef van VACO, Dennis Megens van Michelin en Dick Millenaar van Millenaar & Van Schaik Transport. In 45 minuten praat TTM.nl Talk u helemaal bij over duurzaam bandenbeheer.

TTM.nl Talk is dan wel een talkshow, de kijker hoeft niet bang te zijn alleen maar te kijken naar ‘pratende hoofden’. In Studio Eisma is de nieuwste techniek aanwezig om video’s te vertonen, maar ook om de interactie op te zoeken met de kijker. En TTM.nl Talk zou niet echt TTM.nl zijn als niet ook het laatste nieuws uit de transportbranche aanwezig zou zijn. Kijk hier de vorige uitzendingen van TTM.nl Talk terug!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer