Ga naar hoofdinhoud

18 Broshuis trailers voor Aertssen Transport

Aertssen Transport uit het Belgische Stabroek heeft onlangs een grote investering gedaan in nieuwe opleggers bij Broshuis. In totaal worden er momenteel 18 nieuwe semi-diepladers afgeleverd door de trailerbouwer uit Kampen.

IMG_7086

Aertssen Transport heeft veiligheid hoog in het vaandel staan en wil  werken met de meeste moderne machines. Om deze reden worden er 15 semi’s ingeruild en komen er 18 nieuwe Broshuis opleggers voor in de plaats. De reden om de 18 opleggers bij Broshuis aan te schaffen is vanwege de kwaliteit van de opleggers en met name de conservering. De opleggers van Aertsen Transport worden veelvuldig ingezet voor diverse rups en wielvoertuigen. Volgens Sam Aertsen, directeur van Aertsen Transport moet de conservering van de trailers top zijn. “Dit bepaald de levensduur van de oplegger en dus de return on investment.”

De 18 nieuwe opleggers bestaan uit acht stuks 3 assige semi-diepladers, twee stuks 3 assige semi-diepladers met oprijkleppen, twee stuks 3 assige constructie semi-diepladers, twee stuks 4 assige semi-diepalders met wielkuilen, één stuks 4 assige semi-dieplader met gieksleuf en oprijkleppen en tot slot drie stuks 4 assige Triple Wing Carriers. De eerste opleggers zijn inmiddels in gebruik en de laatste oplegger van de serie van 18 wordt in maart uitgeleverd.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer