Ga naar hoofdinhoud

AB Texel, Butter en A-Ware verder als AB Agri Transport

De drie transportbedrijven AB Texel, Butter Group en A-ware Logistics zijn sinds begin dit jaar samen operationeel onder de naam AB Agri Transport.

-Afbeeldingen-AB_AgriTransport_CMYKSinds de overname van Butter Group door AB Texel in juni is hard gewerkt aan de integratie van beide bedrijven en de samenvoeging met A-ware Logistics. De nieuwe groep krijgt zichtbaar vorm middels een nieuwe naam en logo.

AB Agri Transport dekt als naam prima de activiteit van het nieuwe transportbedrijf af en de letters AB herinneren nog aan de eerste letters van de voormalige bedrijven (AB Texel, Butter Group en A-ware Logistics).

Volvo's FH AB Texel_2_lowresDe naam AB Texel blijft op de weg zichtbaar. Butter Group wijzigt in AB Butter en A-ware Logistics wordt AB Texel Koeltransporten. De namen van de vennootschappen wijzigen overigens niet, met uitzondering van A-ware Logistics. Dit wordt AB Texel Koeltransporten.

Onder de nieuwe naam blijft er echter onderscheid naar bedrijf en specialisme. AB Agri Transport vervoert losgestorte agrarische producten, meel, veevoer, (vloeibare) zuivel en gekoeld agrifood. Voor wat betreft de losgestorte agrarische producten wordt de markt vanuit twee gezichtspunten benaderd. AB Texel zal vooral de Nederlandse, Belgische, Engelse en Franse markt en de verwerkende industrie bedienen. Butter Group zal zich met name richten op Duitsland en de overige Europese landen en op de handels- en inpakbedrijven.

A-Ware verliest transport Friesland CampinaIn het nieuwe logo komt de kenmerkende kleur blauw terug. De groene stip vormt de verbinding tussen de drie bedrijven. De nieuwe naam en huisstijl worden per 1 januari gefaseerd ingevoerd. Het nieuwe logo heeft een frisse, moderne uitstraling en past bij onze ambitie om uit te groeien tot de meest gewaardeerde logistieke dienstverlener in agrifood.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer