AH start thuisbezorging in België • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

AH start thuisbezorging in België

Albert Heijn start met het thuisbezorgen van boodschappen in België. Vanaf dinsdag 28 juli kunnen 85.000 huishoudens in tien gemeenten in de regio Antwerpen als eersten hun bestelling plaatsen op ah.be of via de Albert Heijn app die tegelijkertijd wordt gelanceerd in België.

In februari kondigde Albert Heijn aan ook over de grens de boodschappen thuis te gaan bezorgen. De Vlaming meldde zich massaal aan. De behoefte om lekker eten tegen hele scherpe prijzen thuis te laten leveren, groeit sterk. Thuisbezorgen kan vanaf vandaag in België tegen lage prijzen: daarmee breekt Albert Heijn de markt in België opnieuw open. Niet alleen met de lancering van de Albert Heijn app en thuisbezorgen, ook met de stevige groei van het winkelnetwerk dat inmiddels bestaat uit 52 winkels en naar de 100 groeit.

“We zitten ondertussen stevig op de rit in Vlaanderen en we blijven doorgaan met het openen van sterke, nieuwe winkels. We zijn op weg naar 100 winkels: dat hebben we de afgelopen weken opnieuw laten zien,” zegt Raf Van den Heuvel, general manager van Albert Heijn België. “We weten wat de Vlaming wil: Hollandse prijzen, een verrassend assortiment en persoonlijke service. Dat krijg je in al onze winkels: dus ook online. Met die fantastische mix maken wij elke dag het verschil.”

Albert Heijn en Antwerpen: ze hebben iets met elkaar. In 2011 opende de eerste Belgische Albert Heijn de deuren in Brasschaat. Voor de lancering van thuisbezorging doen trekt Albert Heijn opnieuw naar de Antwerpse regio. Deze keer naar 85.000 huishoudens in tien gemeenten in de Zuidrand. Op 5 augustus worden daar de eerste boodschappen thuisbezorgd. Inzetten op die eerste negen gemeenten is een bewuste keuze. We willen leren van onze eerste klanten. Wat vinden ze fijn? Wat kan er beter? Hoe kunnen we hen nog beter van dienst zijn? Op deze vragen krijgen we snel een antwoord. Als het nodig is, sturen we bij zodat we straks heel Vlaanderen blij kunnen maken met thuisbezorging.

Het Home Shop Center van Albert Heijn in Eindhoven neemt de Vlaamse bezorgingen voor haar rekening. Die worden geleverd aan de Belgische hub in Turnhout, uitgebaat door logistieke partner Cornelissen Groep. Vanuit Turnhout vertrekken bezorgauto’s richting klanten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer