Ga naar hoofdinhoud

Albert Heijn verdubbelt capaciteit voor thuisbezorging

Albert Heijn opent twee nieuwe Home Shop Centers in Oosterhout (GLD) en Bleiswijk. Samen met het in november geopende HSC in Amsterdam verdubbelt Albert Heijn hiermee de capaciteit voor thuisbezorging.

Beide locaties zijn 20.000 m2 groot en hebben de Breeam *** duurzaamheidsstandandaard. Ze gaan ook beide 40.000 bestellingen per week verwerken en bieden werk aan 1.000 nieuwe medewerkers.

De nieuwe locaties zorgen voor meer capaciteit en een betere spreiding. Daardoor ontstaat in de Randstad en in Oost-Nederland ruimte voor groei. Dat is belangrijk omdat het aantal particuliere en zakelijke klanten dat hun boodschappen graag op ah.nl bestelt, toeneemt. De afgelopen jaren heeft Albert Heijn het thuisbezorgen van boodschappen steeds makkelijker gemaakt. Onder andere de landelijke uitrol van de bezorgbundel en een lager minimum bestelbedrag op dinsdag, woensdag en donderdag dragen bij aan de forse groei van bestellingen op ah.nl. De opening van de nieuwe HSC’s is naar verwachting eind dit jaar/begin volgend jaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer