Carrosserie- en trailerbouwers zeggen vakbeurzen vaarwel • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Carrosserie- en trailerbouwers zeggen vakbeurzen vaarwel

Een grote groep carrosserie- en trailerbouwers heeft gezamenlijk besloten in 2013 niet deel te nemen aan vakbeurzen. “In de afgelopen jaren is het aantal beurzen sterk toegenomen waardoor het aantal deelnemers en bezoekers versnipperd is geraakt. Dit heeft tot gevolg gehad dat de kwaliteit en het aantal bezoekers per beurs sterk is gedaald”, aldus Hans Weerheim, woordvoerder van de groep.

Carrosserie Vakdagen HardenbergEen groot aantal van de carrosserie- en trailerbouwers uit Nederland heeft het initiatief genomen collectief op te trekken met als doel de kwaliteit van de beurs waaraan wordt deelgenomen weer op goed niveau te krijgen. Met buitenlandse trailerbouwers en toeleveranciers wordt momenteel nog overleg gevoerd over de gezamenlijk te volgen strategie. Een aantal heeft zich al aangesloten.

Deze groep carrosserie- en trailerbouwers heeft besloten om in 2013 aan geen van de transport gelieerde vakbeurzen die in Nederland georganiseerd worden deel te nemen. Dit zijn, onder andere, de Carrosserie Vakdagen Hardenberg, Gorinchem en Venray. Daarnaast bereidt zij een collectieve strategie voor het jaar 2014 en de daarop volgende jaren voor.

De volgende bedrijven behoren tot de groep die niet meer wil deelnemen aan vakbeurzen: Broshuis, Burg / LAG, Burgers Carrosserie, CombiGroep, Container Quicklock, Douma, D-TEC, Van Eck, Floor Trailers, GS Meppel, Heiwo, Hertoghs Carrosserieën, HRD, Jumbo / Groenewegen, Knapen, Kraker Trailers, Lako Wegtransportmiddelen, Nooteboom, Pacton, Van der Peet, Tracon Ecocombi, VSE, Webtrailer en Van Zandwijk.

De organisatie van de Carrosserie Vakdagen, de drie Evenementenhallen, komen later op de vrijdag met een reactie. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer