Ga naar hoofdinhoud

Carrosserie Vakdagen bijna uitverkocht

De voorbereidingen voor Carrosserie Vakdagen in Gorinchem (3, 4 en 5 september 2013) zijn in volle gang. In Gorinchem is de hal, net zoals voorgaande jaren rond deze tijd, alweer bijna geheel uitverkocht.

CVD Gorinchem 2013

De beursorganisatie van de Carrosserie Vakdagen in Gorinchem verwacht nu al meer als 30 nieuwe exposanten. De locatie Gorinchem ligt dan ook gunstig voor een bezoek aan deze vakbeurs. In Venray zijn de ontwikkelingen ook al in volle gang. Hier hebben zich inmiddels al meer dan 20 nieuwe exposanten gemeld. Vanuit Evenementenhal wordt er hard gewerkt om meer bezoekers uit de grensgebieden Duitsland en België richting de beursvloer in Venray te laten komen. De Carrosserie Vakdagen die begin april plaatsvonden in de Evenementenhal Hardenberg waren succesvol te noemen met 287 exposanten en 15.711 bezoekers.

Activiteiten

De regionale werking van de drie Carrosserie Vakdagen die Evenementenhal organiseert blijkt erg in trek bij exposanten. De gastvrije ontvangst en het in contact komen met leveranciers uit de eigen regio is voor de bezoeker van grote meerwaarde. Een combinatie die, volgens de beursorganisatie, ook in tijden van wat mindere economische vooruitzichten soeverein overeind blijft.

Niet alleen is het aan de exposant om producten te innoveren, ook Evenementenhal wenst te innoveren. Vanuit Evenementenhal wordt er achter de schermen hard gewerkt om extra activiteiten rondom de beursvloer te organiseren. Onlangs werd in Hardenberg afgetrapt met een congres van branchevereniging Transport en Logistiek Nederland met als thema ‘Cashen in de crisis’. Voor Gorinchem en Venray staan ook soortgelijke randprogramma’s gepland. Beursorganisator Leonie Zielman treedt graag met partijen / instanties in gesprek die hier aan willen bijdragen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer