A2B-Online en Systematic Logistics samen verder • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

A2B-Online en Systematic Logistics samen verder

A2B-Online en Systematic Logistics hebben aangekondigd de krachten te bundelen. Hiertoe heeft A2B-Online een belang van 100 procent in Systematic Logistics genomen. Aan deze beslissing is een periode van intensieve samenwerking voorafgegaan.

Systematic LogisticsHet management van beide bedrijven is ervan overtuigd samen succesvol in staat te zijn het huidige economische klimaat het hoofd te bieden. Samen kan er ook beter invulling worden gegeven aan de strategische kansen die de markt voor goederenverkeer tussen het continent en de UK biedt.

Volgens Dinant de Jong, directeur van A2B-Online, is de overname van Systematic Logistics het logische vervolg op een succesvolle samenwerking. “Gaandeweg is ons steeds duidelijker geworden dat de match op het gebied van verkoop en operationele afwikkeling heel groot is, en dat de inkoopkracht aanzienlijk verbetert door onze strategische keuzes nauw op elkaar af te stemmen.”

Ook Stephan Hammer, directeur / eigenaar van Systematic Logistics ziet grote voordelen. “Samen zijn we in staat een veel interessanter pakket diensten aan onze bestaande en potentiële klanten aan te bieden. We vullen elkaar heel goed aan en kunnen nu beiden zowel volle ladingen als groupage op een efficiënte wijze aanbieden en onze planningen optimaliseren. Samen zijn we sterker en kunnen we kosten besparen, wat op dit moment natuurlijk zeer welkom is. Het is een positief signaal naar de markt, en met een goede balans tussen optimisme en realisme zullen we in staat zijn, voorheen genoemde strategische marktvoordelen te verzilveren, nu en in de komende jaren.”

Systematic Logistics is opgericht in 1994 en legt zich sindsdien succesvol toe op vervoer van deelpartijen tussen Benelux/Duitsland en de UK. Systematic Logistics heeft een jonge vloot van 90 deels gespecialiseerde megatrailers met dubbele laadvloer, kantoren in Schuettorf, Duitsland en Lomm, Nederland. Systematic heeft 34 medewerkers, waarvan 11 chauffeurs, in dienst.
A2B-Online heeft sinds de oprichting in 2006 een stormachtige groei doorgemaakt en heeft zich toegelegd op het vervoer van volle ladingen tussen Benelux/Duitsland en de UK. A2B-Online heeft een vloot van 250 trailers en kantoren in Zoeterwoude, Nederland en Felixstowe, UK. Bij A2B-Online werken 16 mensen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer