Boonstra falliet • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Boonstra falliet

Transportbedrijf Boonstra uit Gieten is vanochtend failliet verklaard. Boonstra was jarenlang actief in het wegtransport met vervoer van droge bulkgoederen, waaronder kunststof-korrels voor de auto-industrie.

boonstraHet bedrijf had al een tijd problemen, maar de kredietcrisis zou de nekslag hebben gegeven. Bij Boonstra werken 38 chauffeurs, maar die kunnen mogelijk aan de slag bij BulkConcept, het zusterbedrijf van Boonstra in Gieten.
Jan Willem Rietjens nam in 2003 samen met zijn partner Paul Molenaar Expeditie Boonstra Gieten BV over. Het duo was een jaar eerder met BulkConcept, een logistieke dienstverlener op het gebied van containertransport (droge bulk) in de Betuwe gestart. Door de overname van Boonstra kreeg BulkConcept de beschikking over een extra wagenpark met vijftig bulkeenheden, naast de 275 bulkcontainers die BulkConcept al had. In Gieten beschikt Boonstra over faciliteiten voor de op- en overslag van droge bulkgoederen, zo staan er negen grote voorraadsilo’s van 175 ton.

Bron: RTV Drenthe

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer