Ga naar hoofdinhoud

Nieuwe structuur bij ZF

Toeleverancier ZF heeft een reorganisatie ondergaan waarbij het bedrijf is opgedeeld in vier divisies. Streven is beter op klantenwensen te kunnen reageren en het aantal aanspreekpunten terug te brengen.

In de nieuwe structuur worden met name de activiteiten op het gebied van personen – en bedrijfsauto’s gebundeld in  nieuwe divisies. De vier divisies zijn: personenauto aandrijftechniek, personenauto ondersteltechniek, bedrijfsautotechniek en industrietechniek. De afdeling ZF Services blijft gehandhaafd als een zelfstandig  ‘Geschäfsfeld” net als ZF Lenksysteme, waarin ZF en Bosch beiden voor de helft deelnemen. De nieuwe Raad van Bestuur telt vier bestuurder van de afzonderlijke divisies en vier voor de centrale onderneming. Vorstandschef ofwel CEO blijft Hans-Georg Härter.
Zoals bekend zijn de aandelen van ZF in handen van de Zeppelin Stiftung. Die wordt bestuurd door de Gemeente Friedrichshafen. Alle winst gaat naar goede doelen. Op de foto de nieuwe “Vorstand” met van links naar rechts: Dr. Stefan Sommer, Dr. Konstantin Sauer, Dr. Peter Ottenbruch, Hans-Georg Härter, Dr. Michael Paul, Rolf Lutz, Reinhard Buhl, Dr. Gerhard Wagner.
zf

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer