Tracon Trailers maakt nieuwe start • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Tracon Trailers maakt nieuwe start

Tracon Trailers maakt een frisse start vanuit een nieuwe locatie direct gelegen aan de A2 in Velddriel. Voor Tracon Constructie in Uden werd het faillissement aangevraagd.

Tracon Trailers pandTracon Trailers beperkt zich vrijwel uitsluitend tot de ontwikkeling en verkoop van  nieuwe trailers. De eigen productie blijft beperkt tot enkele tientallen zéér speciale op klantwens ontwikkelde trailers en ecocombi’s per jaar. Om de dienstverlening verder te verbeteren wordt de servicewerkplaats uitgebreid. Vanwege de perfecte bereikbaarheid is gekozen voor een vestiging direct langs de A2.
De oude fabriekshal aan de Liessentstraat in Uden is in december verkocht aan de Gemeente Uden. Omdat de kosten van de oude productievestiging in de huidige markt niet meer terug te verdienen zijn wordt voor het productiebedrijf in Uden (Tracon Constructie B.V.) het faillissement aangevraagd. Het is Tracon gelukt om het productiepersoneel dat niet natuurlijk kon afvloeien onder te brengen bij branchegenoten.

Tracon Trailers levert een breed assortiment trailers. Van standaard trailers tot zeer speciale op maat gemaakte wielstellen. Tevens heeft Tracon Trailers vele oplossingen voor LZV’s. Om zich internationaal beter te profileren is er een nieuwe website opgezet met de naam www.ecocombi.eu.

De nieuwe adresgegevens zijn:

Tracon Trailers
De Geerden 6
5334 LE Velddriel
Telefoon 0418-636262
Fax    0418-636260
Email      info@tracontrailers.nl
WWW    www.tracontrailers.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer