Ga naar hoofdinhoud

Consortium Klooster koopt bouwgrond

Afgelopen week tekende Klooster Parking, het consortium van vijf grote logistiek dienstverleners het contract voor de aankoop van een perceel bouwgrond op bedrijvenpark Het Klooster in Nieuwegein.

kloosterMet de aankoop van het bouwperceel wordt de weg vrijgemaakt om de logistiek rond het nieuwe verscentrum van Albert Heijn te optimaliseren. De kavel wordt ingericht als parkeerterrein voor vrachtwagens en biedt extra faciliteiten voor de vervoerders. Daarnaast is het de bedoeling een LNG-tankstation te realiseren, wat in het geval van Simon Loos met ruim 30 LNG-wagens een grote toegevoegde waarde biedt. Het consortium bestaat verder uit Cornelissen Transport, Peter Appel Transport, Speksnijder Logistiek en Wezenberg Transport.

“Deze logistiek zeer centraal gelegen locatie zorgt ervoor dat de vervoerders hun klanten optimaal kunnen bedienen. Daarbij slaan we de handen ineen voor behoud van werkgelegenheid voor chauffeurs uit de gemeente Nieuwegein”, aldus Ronald Verkley van Klooster Parking.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer