Ga naar hoofdinhoud

Data Transport Compleet voor 2014 bekend

De eerste editie van de vakbeurs Transport Compleet zal binnen Evenementenhal Hardenberg plaatsvinden op 18, 19 en 20 maart 2014. De naam Transport Compleet is een voortzetting van de Carrosserie Vakdagen (truck-, trailer- en carrosseriebouw met alle aanverwante producten) maar dan uitgebreid met personenvervoer en lichte bedrijfswagens.

Transport Compleet 2014De inhoudelijke naamsverandering biedt de beursorganisatie de mogelijkheid om de vloerindeling te optimaliseren. Het segment ‘personenvervoer’ krijgt hierdoor een eigen locatie op de beursvloer. Bezoekers kunnen zich vrij bewegen over het gehele beurscomplex. Tevens zal de organisatie zich blijven inzetten voor een hoge bezoekerskwaliteit. In tegenstelling tot andere jaren ontvangen relaties in 2014 geen entreebewijs meer, maar een registratiekaart.

Vakbeurzen zijn en blijven een efficiënt en passend medium om contacten te leggen en te onderhouden met en door partijen uit elke branche. In de transportbranche is er duidelijk behoefte aan beursplatforms die voorzien in de behoefte van beleven, ontmoeten en kennis delen. Hiervoor is de organisatie van Transport Compleet al geruime tijd in overleg met diverse (branche)organisaties om te voorzien in de behoefte aan het vergaren en delen van kennis.

De Transport Compleet vakbeurzen vinden plaats in 2014 in Hardenberg, Gorinchem en Venray. In Hardenberg op 18, 19 en 20 maart, in Gorinchem op 2, 3 en 4 september en in Venray op 11, 12 en 13 november 2014.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer