Ga naar hoofdinhoud

DB Schenker vervoert ‘Live your Dream’

In de nacht van 5 op 6 maart heeft DB Schenker Logistics het transport van vier vaartuigen naar de Amsterdam RAI georganiseerd, waaronder het veertien meter lange, aangepaste zeiljacht ‘Live Your Dream’ van de stichting ‘Leef Je Droom’. Met speciaal materieel werden de boten donderdagmiddag uit het water getild en op diepladers geplaatst. Het verdere transport van de Amstel naar de RAI gebeurde in de nachtelijke uren.

hiswa db schenker
Het nachtkonvooi moest het passeren van de laatste tram afwachten. “Nadat de tramleidingen waren ontkoppeld en de weg vrij was van obstakels, konden we de boten veilig naar de Amsterdam RAI vervoeren”, aldus Özkan Aksoy, Head of Fairs National van DB Schenker Logistics Nederland. “Het gehele traject – van het uit het water takelen tot het binnenmanoeuvreren van de boten in de RAI – vergt uiterste precisie en vakmanschap. Gekwalificeerde en ervaren mensen zijn onontbeerlijk bij een dergelijk omvangrijk project.”

Van 11 tot en met 15 maart 2015 staat Amsterdam RAI in het teken van de start van het nieuwe watersportseizoen tijdens de 60e editie van de HISWA Amsterdam Boat Show.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer