Ga naar hoofdinhoud

De Krat stapt over naar logistiek dienstverlener Vers & Fijn

Met ingang van 8 juni 2015 stapt De Krat over naar een nieuwe distributeur en inpakker voor al haar kratten. Deze distributeur, Vers & Fijn uit Nieuwegein, gaat het  inpakken en bezorgen van de Gemakskrat en de Weekendkrat verzorgen. De Gemakskrat zal hiermee ook landelijk worden geïntroduceerd. Vers & Fijn is een logistieke dienstverlener gespecialiseerd in fijnmazige en geconditioneerde distributie en logistiek van food.

De Krat vers Fijn

De Krat was in 2010 het eerste bedrijf in Nederland dat complete maaltijdpakketten aan huis bezorgde. De afgelopen jaren is  die markt enorm gegroeid. Niet alleen zijn er inmiddels vele directe concurrenten van de Krat die ook  foodboxen/maaltijdkratten bezorgen, ook de distributie van food heeft een groei doorgemaakt.  Was er eerst maar één bedrijf  dat zich toelegde op fijnmazige distributie van voedsel, inmiddels zijn er meer logistieke bedrijven  die deze diensten aanbieden.  De Krat heeft nu voor Vers & Fijn gekozen, vanwege de uitstekende voorwaarden, optimale klantgerichtheid  en gunstige ligging.

Landelijke bezorging

VersFijnDeKrat VWHet landelijk bezorgen van de Gemakskrat was voor de Krat een van de belangrijkste redenen om over te stappen naar Vers & Fijn. Eefje Brugman, eigenaresse van de Krat: ‘We merken dat veel nieuwe klanten toch graag de Gemakskrat willen afnemen, en dat bestaande klanten graag over willen stappen van de Weekendkrat naar de Gemakskrat. Simpelweg omdat de Gemakskrat alle ingrediënten voor drie gemakkelijke, snelle maaltijden voor doordeweeks bevat. De landelijke bezorging van de Gemakskrat was iets waar we al lang naar uitkeken, maar wat een grote logistieke uitdaging bleek te zijn. Vers & Fijn maakt dat nu eindelijk mogelijk. Het is fijn dat er nu een andere partij is die deze diensten aanbiedt, waardoor er voor bedrijven zoals de Krat een andere  keuze ontstaat.”

De foodmarkt is enorm in ontwikkeling en zeker de E-commerce food zal de komende jaren een fikse groei realiseren. De consument stelt hogere eisen aan hun voedsel, van transparantie in de keten tot een beter ambachtelijk en biologisch gezond  product dichtbij geproduceerd, biedt Vers&Fijn de logistieke fijnmazige oplossingen voor de toekomst, aldus Leo Nolen directeur van Vers &Fijn. Een efficiënt distributienetwerk met een goed IT platform is bepalend om uiteindelijk de consument optimaal en klantgericht te leveren vult compagnon directeur Muhanad Alsalhi aan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer