Ga naar hoofdinhoud

Directiewisseling bij Bos Logistics

Per 1 januari jl. heeft er bij Bos Logistics een directiewisseling plaatsgevonden. Frank Bos heeft besloten om de algemene leiding van Bos Logistics over te dragen aan Ruud Bakker. Ruud Bakker was reeds werkzaam binnen de Bos organisatie als Manager Finance. Frank Bos blijft als directielid verbonden aan de organisatie en gaat zich vooral richten op sales en op de commerciële activiteiten.
Bos LogisticsBos Logistics bestaat al 50 jaar en richt zich op met name transport en afhandeling van lucht- en zeevracht. Bos Logistics beschikt over vijf operationele locaties, namelijk Schiphol, Rotterdam, Bergschenhoek, Eindhoven en Zaventem (België). Bos heeft  360 medewerkers en 260 trekkende eenheden.

De directiewisseling past in de lijn van de structuurwijziging die in 2009 is ingezet en stelt Bos Logistics in staat om de organisatie verder te professionaliseren en uit te bouwen. Door de directiewisseling wordt het motto van Bos Logistics verder ten uitvoer gebracht: ‘mee veranderen volstaat niet, het doel is voorop lopen’.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer