Districenter Cuijk nieuw koelvries dc • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Districenter Cuijk nieuw koelvries dc

Koel- en vrieshuis Blokland Cold Stores Cuijk en transportbedrijf Coenen Boxmeer zijn onlangs een samenwerkingsverband gestart op het gebied van koel- en vriesproducten: Districenter Cuijk. De samenwerking zorgt ervoor dat producenten en leveranciers voortaan op één adres terecht kunnen voor het complete logistieke traject en de warehousing van koel- en vriesproducten.

Districenter CuijkDistricenter Cuijk combineert gespecialiseerde opslag, distributie en logistieke diensten en werkt voor producenten en leveranciers van vlees, vis, vruchtensappen, groenten, fruit, bake-off producten, maaltijden, snacks, ijs of andere koel- en vrieswaren. Het nieuwe distributiecentrum verzorgt het voorraadbeheer voor opdrachtgevers in Nederland en Duitsland en rijdt dagelijks met dertig modern uitgeruste wagens door de hele Benelux en Duitsland.

In het in hoge mate geautomatiseerde koel- en vrieshuis in Cuijk, met een opslagcapaciteit van ruim 100.000 m³, biedt Districenter Cuijk niet alleen op- en overslag, voorraadbeheer en orderpicking van koel- en vriesproducten, maar ook een uitgebreid pakket logistieke diensten. Vervolgens worden de producten in optimale conditie en just-in-time geleverd met een modern wagenpark en een betrouwbaar distributienetwerk.

Blokland Cold Stores en Coenen Boxmeer staan samen garant voor ruim 175 jaar ervaring en knowhow in de opslag en het transport van koel- en vriesproducten. Als Districenter Cuijk bieden zij producenten en leveranciers niet alleen heel veel gemak, maar vooral ook de mogelijkheid om de distributieketen nog efficiënter en flexibeler in te richten.

Districenter Cuijk

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer