Ga naar hoofdinhoud

DKV Mobility wil veiliger truckparkings

Om de veiligheid van chauffeurs en de vrachtwagenlading te garanderen gaat DKV Mobility een samenwerking aan met het platform Truck Parking Europe, het dochterbedrijf van de LOGPAY-groep. Klanten van DKV Mobility kunnen vanaf nu beveiligde parkeerplaatsen reserveren bij meer dan 70 truckparkeerplaatsen in 18 Europese landen via de website of app van Truck Parking Europe. De parkeerkosten worden vervolgens automatisch afgerekend met de DKV CARD.

“Voor onze klanten en chauffeurs is het vinden van beveiligde parkeerplaatsen van groot belang”, aldus Sven Mehringer, Managing Director Energy & Verhicle Services bij DKV Mobility. “We zijn erg enthousiast over het nieuwe partnership en de professionele oplossingen van Truck Parking Europe, waarmee parkeerplaatsen gemakkelijk en efficiënt onderweg vanuit de truck geboekt kunnen worden. Zo dringen we zoekverkeer terug en dragen we bij aan een veiligere werkomgeving voor chauffeurs.”

Door de samenwerking met DKV Mobility wordt zowel de CO2-voetafdruk van klanten verkleint als de ladingdiefstal gereduceerd. Door ladingsdiefstal lijden transportbedrijven jaarlijks miljoenenverliezen”, zegt Niels de Zwaan, Head of International Sales en Director Parking bij de LOGPAY-groep.

Deze service is beschikbaar in België, Duitsland, Frankrijk, Griekenland, Italië, Kroatië, Litouwen, Letland, Nederland, Oostenrijk, Polen, Portugal, Roemenië, Slowakije, Spanje, Tsjechië, Hongarije en het Verenigd Koninkrijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer