Ga naar hoofdinhoud

Coolblue op de fiets door Tilburg

E-commerce retailer Coolblue bezorgt woensdag  het eerste pakketje op de fiets in Tilburg. Coolblue is het eerste grote e-commercebedrijf in Europa dat ervoor kiest om kleine pakketjes zelf per fiets te bezorgen. De online retailer fietst nu in 7 grote steden in Nederland en België en voegt daar Tilburg aan toe.

Met de eigen bezorgservice per fiets, CoolblueFietst, wil het e-commercebedrijf klanten heel erg blij maken. Zo hoeft niemand onnodig lang thuis te blijven wachten op een pakketje. Klanten krijgen hun bestelling de volgende dag in een tijdvak van 1 uur geleverd. Een kwartier van tevoren ontvangen ze een sms met het exacte tijdstip van levering.

Pieter Zwart, Beginbaas van Coolblue, licht toe: “Je pakketje wordt met een glimlach bezorgd door echte Coolblue’ers. Wie in de buurt van Tilburg vanaf vandaag bijvoorbeeld een laptop, smartphone of koptelefoon bestelt, heeft veel kans dat er de volgende dag een vrolijke Coolblue’er met een pakfiets voor de deur staat.”

De eerste goedgevulde pakfietsen vertrokken vanuit de toekomstige Coolblue XXL-winkel in Tilburg. In april gaat de nieuwe winkel aan het Piusplein in Tilburg open. In de winkel kunnen klanten meer dan 1.000 producten uitproberen. Daarnaast kunnen klanten er terecht voor specialistisch advies, directe service na aankoop, telefoonreparatie en het afhalen van online bestellingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer