Ga naar hoofdinhoud

DHL installeert pakketautomaat bij PSV-stadion

Bij het Philips Stadion in Eindhoven is onlangs een DHL pakketautomaat geïnstalleerd. Deze automaat stelt supporters en buurtbewoners in staat om op elk gewenst moment pakketten te versturen en op te halen.

Je zou denken dat het voetbal van PSV momenteel onderhoudend genoeg is om op je plek in het stadion te blijven zitten, maar zelfs tijdens de wedstrijd kun je dus gaan kijken of je pakketje er al is.  

DHL plaatst op dit moment honderden pakketautomaten. Veel daarvan verschijnen bij sportclubs. Dat blijken veel bezochte en makkelijk bereikbare locaties. Een aantal andere professionele voetbalclubs ging PSV voor met een pakketautomaat bij hun stadion. Daarnaast is DHL logistiek partner van de nationale damesteams van hockey, voetbal, handbal en volleybal. Talloze achterliggende amateurclubs zien graag een pakketautomaat geplaatst bij hun accommodatie. Voor ieder pakket in de automaat ontvangt de club een vergoeding. 

Michel Clausing, Chief Commercial Officer bij DHL eCommerce Benelux, deelt zijn enthousiasme over de samenwerking: “We zijn trots op onze samenwerking met deze topclub in de eredivisie. We herkennen ons in de torenhoge ambitie van PSV om op alle fronten de beste te willen zijn. Steeds meer mensen kiezen voor aflevering op een servicepunt. Bij DHL Pakketautomaten kan je bovendien 24/7 terecht. Een pakketpunt bij een sportclub is een win-win voor de club, DHL, de supporters en omwonenden.”

De nieuwe service in het centrum van Eindhoven past goed bij de rol die PSV speelt in de regionale gemeenschap, vindt Commercieel Directeur Frans Janssen van PSV. “Onze locatie in het hart van de stad is heel bijzonder en stelt ons in staat om iets toe te voegen voor supporters en buurtbewoners. Daar is dit een mooi voorbeeld van. Het sluit heel goed aan bij de centrale positie die wij als club innemen binnen onze omgeving.”

Michel Clausing (DHL), Frans Janssen (PSV), Paul van den Acker (DHL) en Nick de Graaf (PSV) trappen het partnerschap af bij de pakketautomaat

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer