En wéér een nieuwe hub voor Jumbo • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

En wéér een nieuwe hub voor Jumbo

Jumbo Supermarkten begon de werkweek maandag goed met een nieuwe hub in Hengelo (Overijssel). Deze negende centrale thuisbezorglocatie zorgt voor de verdere distributie van bestelde boodschappen via de website jumbo.com of de Jumbo app. Na het picken van de online orders in het e-fulfilmentcenter in Raalte, worden de boodschappen via onder meer de hub in Hengelo bij de klant thuis bezorgd. De nieuwe thuisbezorghub vergroot de online bezorgcapaciteit in de regio, waardoor nog meer klanten bediend kunnen worden en zij kunnen kiezen uit meer bezorgmomenten.

Vanaf de nieuwe hub aan de Diamantstraat 5 in Hengelo worden de boodschappen direct thuisbezorgd bij klanten uit de regio in en rondom Hengelo, Enschede, Almelo en Aalten. Online klanten van Jumbo kunnen bij het bezorgen dezelfde goede service verwachten als die zij ontvangen vanuit de winkels. Ook kunnen zij kiezen uit meer en kortere bezorgslots.

De nieuwe thuisbezorghub is het antwoord op de toenemende vraag naar online boodschappen, omdat steeds meer klanten de voordelen van thuisbezorging ontdekken. Om de boodschappen zo snel en efficiënt mogelijk te kunnen bezorgen, opent Jumbo op meerdere plekken in Nederland kleinere thuisbezorglocaties voor haar online bestellingen. Met een centrale thuisbezorghub is de capaciteit beter te benutten en zijn de ritten beter in te plannen. Hierdoor worden minder kilometers gemaakt.

Eerder zijn hubs geopend in Amsterdam, ’s-Hertogenbosch (bij het e-fulfilmentcenter – EFC), Middelburg, Utrecht, Breda, Heerhugowaard en Bemmel. Ook werd begin 2021 een nieuw EFC geopend in Bleiswijk dat tevens functioneert als hub. Om te blijven voldoen aan de groeiende vraag naar thuisbezorging, staat het vergroten van de online bezorgcapaciteit door verdere uitbreiding met hubs en hoog op de agenda. Na deze opening in Hengelo volgen later dit jaar nog zeven nieuwe hubs op verschillende plekken in het land. Hiermee zorgt Jumbo voor een steeds sterker omnichannel aanbod voor haar klanten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer