VIDEO - DSV lanceert nieuwe e-commerce dienstverlening • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

VIDEO – DSV lanceert nieuwe e-commerce dienstverlening

DSV biedt met haar nieuwe dienst e-Commerce Solutions een integratie van oplossingen die een e-commerce aanbieder nodig heeft. E-Commerce Solutions combineert een gestandaardiseerd magazijnproces, kant-en-klare automatiseringsconcepten, IT-integratie en -implementatie tot een gestroomlijnde dienstverlening.

“Het mooie van DSV e-Commerce Solutions is dat het een naadloos pakket van diensten voor e-commerce biedt, waardoor klanten zichtbaarheid en controle krijgen over hun activiteiten, voorraadniveaus en last mile levering aan hun eindklanten. De dienst omvat een geordend proces, kant-en-klare automatiseringsmodules, operationele optimaliseringsalgoritmen die op het centrale Warehouse Management System (WMS) worden aangesloten en een vooraf geconfigureerd Distribution Management Platform voor last mile delivery”, zegt Hugo van Daal, directeur e-Commerce van DSV’s divisie Solutions.

“In de afgelopen jaren hebben we een drastische toename gezien van het aantal orders dat rechtstreeks naar klanten wordt verstuurd. Steeds meer verladers vragen om geïntegreerde oplossingen en DSV is als een van ’s werelds grootste transport- en logistieke dienstverleners uitstekend in staat om deze aan te bieden”, legt Van Daal uit.

“De activiteiten van DSV op het gebied van het opzetten van omvangrijke e-commerce activiteiten voor grote consumentenmerken zijn de afgelopen jaren in een stroomversnelling geraakt en we beschikken nu over meerdere megagrote e-commerce faciliteiten rond de logistieke hotspots in Europa, Noord-Amerika en Azië”, vervolgt Van Daal. “Met onze nieuwe e-Commerce Solutions breiden we deze mogelijkheden uit van voornamelijk specifieke magazijnactiviteiten naar een echte multi-user omgeving. Dit geeft onze klanten veel meer flexibiliteit en het verkort de implementatietijd aanzienlijk.”

Ronald Poort, Chief Commercial Officer van DSV’s Solutions divisie, voegt hieraan toe: “Wij beheren multi-channel operaties voor het merendeel van DSV’s jarenlange e-commerce klanten. Het is de combinatie van retailstromen – met de direct-to-consumer flows en met name de fluctuaties en verschuivingen of migraties van het ene naar het andere kanaal – die voor complexiteit zorgt. We hebben nu onze systeemcapaciteiten gecombineerd met onze gespecialiseerde expertise om deze uitdagingen aan te gaan.”

“We verwachten dat de groei van het aantal enkele en kleine bestellingen de komende jaren exponentieel zal aanhouden en dankzij DSV e-Commerce Solutions zijn we nu in een uitstekende positie om ons serviceaanbod over het wereldwijde DSV-netwerk op te schalen”, aldus Poort.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer