Ga naar hoofdinhoud

ETC Holland gaat werken met IXSuite

Op de beurs ICT & Logistiek te Utrecht is het contract getekend tussen ETC Holland en IXOLUTION voor de implementatie van het operationele systeem IXSuite. De software van IXOLUTION biedt ETC Holland het toekomstperspectief om haar dagelijkse transporten binnen Europa nog beter te coördineren. Met het nieuwe operationele systeem kan ETC Holland naar eigen zeggen haar eigen equipment en vaste groep subcontractors zo optimaal mogelijk plannen en hiermee een oplossing creëren voor ieder transportvraagstuk van de klant.

diensten6Eric Smits, directeur ETC Holland: “ETC Holland heeft gekozen voor IXOLUTION omdat wij van mening zijn dat het pakket zeer goed aansluit bij onze dagelijkse werkzaamheden. De vele functionaliteiten op het gebied van orders, planning en administratie ondersteunen ons bij het aanpakken van de vele uitdagingen in de dynamische bulktransport markt. Daarnaast sluit de mogelijkheid om met e-logistics platforms te gaan werken aan bij onze gewenste ontwikkelingen op de korte termijn. ETC Holland streeft naar een langdurige, sterke samenwerking met IXOLUTION omdat het pakket de mogelijkheid biedt op een zeer professionele, transparante manier met de klant te werken.”

ICT&L15-IXOLUTION-IXSuiteTon Stuit, directeur IXOLUTION: “ETC Holland is een aanwinst en ideale uitbreiding van onze klantengroep. Samen met ETC Holland kunnen wij nog beter aantonen dat onze standaardapplicatie IXSuite een prima oplossing is voor bedrijven in de (intermodale) Transport en Logistieke sector. Met de aanvullende kennis van ETC Holland en de reeds aanwezige Liquid & Bulk transporteurs kunnen wij ons product verder completeren.”

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer