Ga naar hoofdinhoud

Faymonville opent filiaal in voorstad Parijs

Faymonville opent nu een nieuwe vestiging in gemeente Villeron, een voorstad van de Franse hoofdstad. De medewerkers namen onlangs hun intrek in de kantoren die dienst doen als vast contactpunt voor de Franse klanten van Faymonville in deze regio.

Faymonville Frankrijk

“De regio rond Parijs werd tot nu toe rechtstreeks bediend vanuit het hoofdkantoor van Faymonville. Met deze nieuwe vestiging willen we nog dichter bij de klant staan. Net als onze dealers in de rest van het land”, motiveert algemeen directeur Alain Faymonville de beweegredenen achter deze strategische expansie. De keuze voor Parijs heeft een eenvoudige geografische reden, “Bijna een zesde van alle Fransen woont immers in dit kerngebied”. Faymonville zoekt bewust toenadering tot de klant, met meer ruimte en gelegenheid voor een optimaal wederzijds contact. Zowel op gebied van productadvies en projectondersteuning, als voor de verkoop ter plaatse.

“Op het terrein in Villeron is het complete Faymonville productgamma uit voorraad leverbaar. Een voertuigenvoorraad waaruit overigens ook onze dealers kunnen putten”. Volgens Alain Faymonville zal de vestiging in Paris zich op middellange termijn verder ontwikkelen om zo snel mogelijk het Faymonville dienstenpakket aan te bieden. “Het is de bedoeling dat vanaf voorjaar 2015 ook reserveonderdelen en een modern ingerichte werkplaats beschikbaar zullen zijn voor reparaties en onderhoud aan alle opleggertypes”.

Faymonville France past naadloos binnen het toenemende aantal bedrijfslocaties van de Belgische constructeur met een groeiend netwerk met productievestigingen in België, Luxemburg en Polen, en een servicepunt in Rusland dat dit voorjaar werd geopend.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer