Ga naar hoofdinhoud

H.Z. Transport neemt belang in Van der Gaag

H.Z. Transport in Maasdijk heeft per 1 juni 2013 een meerderheidsbelang verworven in Gatrans Holding, de moedermaatschappij van Van der Gaag Transport en Van der Gaag Vastgoed uit De Lier.

HZ transport van der gaagNa constructief overleg heeft Hans Zuiderwijk, CEO van H.Z. Transport, een meerderheidsbelang verworven in Gatrans Holding. H.Z. Transport is gespecialiseerd in geconditioneerd, groepage vervoer van AGF naar Centraal Europa, Oostenrijk en Italië. “Van der Gaag Transport brengt de kennis en expertise in als ervaren transporteur van bloemen en planten naar het Verenigd Koninkrijk en Ierland. Samen versterken we onze huidige posities en kunnen die verder uitbouwen.” aldus Zuiderwijk.

Schaalvergroting

Overname HZ transport van de gaagDe gebroeders Van der Gaag, Rinus en Cees van der Gaag, zijn blij met hun beslissing om deze stap te zetten. Rinus van der Gaag: “De schaalvergroting betekent een grote investering in ons bedrijf. Het stelt ons in staat om verder te groeien en te investeren, waarbij gekozen wordt voor een eenduidige en krachtige uitstraling. We kunnen blijven doen waar we goed in zijn en onze diensten  nu zelfs uit te breiden.” Cees van der Gaag: “Met deze nieuwe ontwikkeling zetten we de juiste stappen voor een goede toekomst van de onderneming.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer