Hegeman Transport is failliet • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Hegeman Transport is failliet

Het transportbedrijf Hegeman uit het Gelderse Huissen is failliet. Dat betekent het ontslag voor 55 personeelsleden. Het gaat om 42 vrachtwagenchauffeurs en 13 man overig personeel. Dat meldt de Gelderlander.

Hegeman transportDirecteur Luc Hegeman van het bedrijf dat in 1923 in Huissen startte, wijt het faillissement aan de enorme stijging van de dieselprijs begin 2008, en de wereldwijde crisis die met name de chemie-industrie november vorig jaar trof. Hegeman Transport is gespecialiseerd in tank- en silovervoer. Het vervoer van stukgoed had Hegeman in oktober vorig jaar al overgedaan aan Kuipers Logistics.

Hegeman (37): “We konden onze verplichtingen niet meer nakomen. De gang naar de rechtbank heb ik zelf aangevraagd. We hebben er alles aan gedaan om te overleven maar leveranciers en banken waren niet meer op andere gedachten te brengen. Gezien de huidige markt is er voor Hegeman voorlopig geen vervolg mogelijk in de transportsector.” Ook een doorstart wordt door de directie niet mogelijk geacht.

Bron + foto: De Gelderlander

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer