Ga naar hoofdinhoud

Hertoghs Carrosserieën nu ook Faymonville importeur

Hertoghs Carrosserieën Nederland is sinds 2013 distributeur voor Faymonville’s dochtermerk MAX Trailer. Voortbordurend hierop is de samenwerking geïntensiveerd met de Belgische fabrikant van zwaar- en speciaal transportmiddelen en is Hertoghs Carrosserieën vanaf nu ook Faymonville importeur voor Nederland.

Faymonville 03

Deze samenwerking tussen Hertoghs Carrosserieën Nederland  en Faymonville bleek een goede zet. De twee bedrijven delen eenzelfde klantgerichte filosofie, waarin kwaliteit service en ontzorging de belangrijkste pijlers zijn. Faymonville heeft een gevarieerd en compleet programma bestaande uit aanhangwagens en opleggers met een nuttig laadvermogen van 20 tot ca. 2000 ton waarmee iedere vorm van uitzonderlijk transport mogelijk wordt.

Faymonville 04Daarnaast beschikt Faymonville over moderne productiefaciliteiten, waarmee men op efficiënte wijze en met een hoge constante kwaliteit opleggers vervaardigd en daarmee een zeer concurrerend product op de markt kan zetten. Ook loopt Faymonville vooruit als het gaat om het bedenken van innovatieve oplossingen op complexe vervoersvraagstukken zoals de CombiMAX, waarmee het bedrijf de “Trailer Innovation Award” in de wacht sleepte.

Hertoghs Carrosserieën heeft haar werkplaats in Roosendaal inmiddels ingericht als servicepunt. Hier staat men klaar om de Faymonville aanhangwagens en opleggers in topconditie te brengen en te houden.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer