ILT controleert op cabinekamperen • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

ILT controleert op cabinekamperen

foto ter illustratie

De Inspectie Leefomgeving en Transport (ILT) meldt het afgelopen weekend gecontroleerd te hebben op het genieten van de normale wekelijkse rust in de cabine. Dat gebeurde op parkeerplaatsen langs de A67 bij Geldrop en Veldhoven.

In totaal werden 16 voertuigen gecontroleerd en 5 keer werd een boeterapport voor de werkgever opgemaakt voor het doorbrengen van de wekelijkse rust in de cabine.

8 reacties op “ILT controleert op cabinekamperen

 • Zever

  Bij de BP’s bij Hellevoetsluis langs de N57 is ook nog wel wat te vangen voor de inspectie….

 • Dolf

  Niet zo verassend als je goed oplet onderweg. Ook de opdrachtgevers aanpakken . En de Nederlandse “voorbeeld”bedrijven die het werk uitvoeren.

 • Fokke vd Zee

  In je trailer mag je wel camperen. Schiet mij maar lek.

 • Lenard damen

  Wat is dat nou voor een slappe controle, 16 voertuigen, vanaf venlo tot aan belgische grens en andersom staan honderden vrachtwagens die t hele weekend bewoond worden door de oostblokchauffeurs, er word geen zak tegengedaan, opdoeken die ILT organisatie kost alleen maar geld.

 • Mark

  Tja, het is zo uitzonderlijk dat de ILT een keer gewoon een dag doet waarvoor we ze betalen. Dat mag inderdaad wel in het nieuws!

 • John

  I.L.T, slappe hap, neem een voorbeeld aan de Denen.
  Daar zijn ze niet bang voor wat extra administratie om de rotte appels aan te pakken.
  De heren inspecteurs van het I.L.T(die van onze belastingcenten worden betaald) pakken liever een Nederlandse chauffeur die 5 minuten te lang heeft gereden.Veel makkelijker.
  Nogmaals, waarom in Denemarken wel giga boete’s ,aan de ketting leggen tot er betaald wordt etc. en bij ons waarschuwing.foei mag je niet meer doen.
  En maar blijven lachen.

 • John

  Triest dat mijn reactie al weer verwijdert is.
  Hieruit blijkt maar weer dat ttm uit de ruif van de overheid eet.
  Censuur ten top.

  1. Arjan Velthoven

   Is dat zo John? TTM.nl doet niet aan censuur maar wel aan modereren. We bekijken reacties of ze door de beugel kunnen. Die van jou is prima, dus bij deze geplaatst. Opmerking voor alle reageerders: houd je taalgebruik netjes. Vloeken, schelden, framing in reacties wordt niet geaccepteerd en dus ook niet geplaatst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer