IVW sluit convenant met Van der Wal • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

IVW sluit convenant met Van der Wal

De Inspectie Verkeer en Waterstaat (IVW) en het transportbedrijf Van der Wal Holding B.V. tekenden weoensdag het eerste handhavingsconvenant waarin onder meer afspraken staan over het verbeteren van de naleving van de wet- en regelgeving en het verminderen van de toezichtlast.

Van der walIn het convenant wordt ook expliciet aandacht besteed aan het inrichten van een vermoeidheidsmanagementsysteem. Dit systeem is erop gericht om aan vermoeidheid gerelateerde risico’s in het verkeer te verminderen. Vermoeidheid achter het stuur speelt een belangrijke rol bij het ontstaan van ongevallen. De gevaren van vermoeidheid voor verkeersveiligheid worden helaas vaak onderschat.
Van der Wal Holding B.V. is specialist op het gebied van volume combi’s met wissellaadbakken, mega trailers, exceptioneel transport, expeditie en transporten naar Oost-Europa en Centraal-Azië. Van der Wal Holding B.V. heeft naast haar vestigingen in Utrecht en Roermond dochtermaatschappijen in Frankrijk, Polen, Rusland, Azerbeidzjan en Kazachstan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer