Ga naar hoofdinhoud

Kennis en Floor naar Pacton Trailers

De merken Kennis en Floor verhuizen met ingang 1 april 2010 verhuizen naar Pacton Trailers in Ommen. Dit zijn de Nooteboom Group en Pacton Trailers overeengekomen.

Pacton schuifzeilopleggerDe verkoop van beide merken door de Nooteboom Group vloeit voort uit een strategische heroverweging, waarbij Nooteboom heeft besloten zich voortaan uitsluitend te richten op de markt van het uitzonderlijk wegvervoer. Nooteboom kiest er daarmee juist voor, alle beschikbare engineering capaciteit volledig te richten op innovaties en klantontwikkelingen voor haar internationale klantenkring in het speciaal transport.

Pacton ziet deze twee productlijnen als een ideale aanvulling op het huidige leveringsprogramma. De Floor producten, met de zo kenmerkende Floor luchtvering en Floor besturing, zullen één op één door Pacton worden overgenomen en als Floor-lijn op de markt gebracht worden. Voor de Kennis producten is het een welkom thuis, nadat het medio 2006 aan Nooteboom was verkocht.

Voor de verkoop van de kraantrailers gaat Pacton, net als bij Nooteboom, samenwerken met de firma Kluitmans Haaren B.V. Met vestigingen in Haaren en Budel wordt kraanspecialist Kluitmans verantwoordelijk voor het gebied onder de rivieren. Voor het gebied boven de rivieren zijn de verkopers van Pacton verantwoordelijk.

Met de verkoop van de merken Floor en Kennis aan Pacton Trailers is de continuïteit van deze merken gewaarborgd. Voor Pacton is de uitbreiding van haar productgamma met de Kennis en Floor producten juist in deze tijd een prima basis voor de toekomst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer