Ga naar hoofdinhoud

Langer gratis parkeren op de Truckparkings Rotterdam

Vrachtwagenchauffeurs kunnen vanaf dinsdag 1 april 2014 gratis parkeren tussen 6:00 uur en 20:00 uur op de Truckparkings in Rotterdam (nu nog 6:00 uur tot 18:00 uur). Door de verruiming kunnen vrachtwagenchauffeurs langer gratis en veilig parkeren.

parkerenPeter Sierat van TLN: “Als je in de spits met de vrachtauto over de ring van Rotterdam moet, kan het handiger zijn om even aan de kant te gaan en bijvoorbeeld even rustig een hapje te eten. Dat is beter voor jezelf en ook de bereikbaarheid van de Rotterdamse regio, omdat je vervolgens achter de drukte aan naar je bestemming rijdt.” Ook De Verkeersonderneming, de organisatie die werkt aan een betere bereikbaarheid van de Rotterdamse regio, juicht dit de verruiming van de tijden van harte toe.

Vanaf 1 april, wanneer de verruiming van het gratis parkeren ingaat, wordt volgende week op bepaalde momenten tussen 17.00 uur en 20.00 uur, gratis een hapje en een drankje aangeboden op de drie verschillende bewaakte Truckparkings in Rotterdam. Hiermee willen de Truckparkings de chauffeurs op een hartelijke manier verwelkomen.

Om chauffeurs te belonen die vaak Spitsmijden is er een spaarsysteem opgezet om deze bezoeken bij te houden. Hierbij krijgen de Spitsmijders na 25 bezoeken een gratis handdoek, na 50 bezoeken een gratis Spitsmijdersmenu en na 100 bezoeken een gratis Truckwashkaart. Tevens ontvangen de eerste 20 nieuwe deelnemers, vanaf 1 april, aan het Spitsmijden  op de Truckparkings in Rotterdam een filedierhorloge.

PCH Parking & Facility Services en De Verkeersonderneming willen met Spitsmijden de bereikbaarheid van de Rotterdamse havens verbeteren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer