Ga naar hoofdinhoud

Limpens start cleaning activiteit in Maastricht

Familiebedrijf Limpens heeft een nieuwe locatie en activiteit toegevoegd. In Maastricht is het bestaande bedrijf Cleaning Limburg overgenomen en gaat verder onder de naam Cleaning Limpens Maastricht.

Limpens cleaning maastricht (2)

Dankzij deze locatie worden de reinigingsactiviteiten uitgebreid naar vloeistoffen en ADR producten. Limpens heeft nu drie locaties voor inwendige tank en bulkreiniging: één in Elsloo, één in Bottrop (D) en nu ook in Maastricht. In Maastricht wordt gebruik gemaakt van een zeer geavanceerde waterzuiveringsinstallatie. Hierdoor is het mogelijk om de meeste ADR-producten te reinigen zonder het milieu te belasten. Limpens zal met hetzelfde personeel verder werken, en streeft ernaar om alle klanten van een vlotte en vakkundige reiniging te voorzien. De openingstijden zijn van 7.00 uur tot 19.00 uur.

Limpens cleaning maastricht (3)Limpens heeft zich sinds 1930 ontwikkeld van transporteur naar een logistieke partner van Europees formaat. Met bulktransport naar alle (west) Europese landen is het een transporteur voor alle bulkgoederen. Zowel GMP als chemie maar ook ADR zijn de markten waar Limpens opereert. Naast transport verzorgt het bedrijf ook cleaning, product handling en opslag.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer