Ga naar hoofdinhoud

Logistica Award 2009: Veel kwaliteit

Met zestien aanmeldingen is de inschrijving voor deelname aan de Logistica Award onlangs afgesloten. De inzendingen zijn zeer uiteenlopend en hebben een hoog niveau.
awardOpvallend zijn de hoge kwaliteit van de inzendingen en de grote diversiteit aan innovaties. De inschrijvingen lopen uiteen van verbeteringen aan bestaande systemen tot concrete oplossingen met een hoge graad van directe toepasbaarheid voor logistieke problemen binnen het eigen bedrijfsproces. De Award is een initiatief van de Stichting Logistica en beursorganisatie VNU Exhibitions Europe om vernieuwing binnen de bedrijfslogistiek te stimuleren. De Award wordt op 11 november 2009 uitgereikt tijdens de vakbeurs Logistica in Jaarbeurs Utrecht aan het bedrijf met de beste of meest innovatieve oplossing in de logistiek voor een nieuwe of verbeterde werkwijze van transport, opslagmethode, handling of ander logistiek systeem. Logistica 2009 vindt plaats van 10 tot en met 14 november 2009 in Jaarbeurs Utrecht. De uiteindelijke winnaar neemt op woensdag 11 november de Award in ontvangst op de vakbeurs Logistica in Jaarbeurs Utrecht.
De vorige Logistisca Award ging in 2006 naar machinebouwer Leenstra die een orderpicktruck met ingebouwde tilhulp had ontwikkeld (foto). Tweede en derde waren toen een heftruck met draaicabine van Jungheinrich en het warehouse intelligence system van Jeroen van den Berg Consulting/Fujitsu Services.
Bron: Logistica

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer