Ga naar hoofdinhoud

Bikeshift introduceert Express Service

Om (MKB) ondernemingen in de retail, food en logistiek te helpen hun bezorging te verduurzamen introduceert leverancier van fietskoeriers Bikeshift de Express Service. Zonder contractuele verplichtingen biedt de Express Service maatwerkoplossingen waaronder fietskoeriers, elektrische bakfietsen en softwareoplossingen. Zodat producten en maaltijden sneller en vooral groener worden bezorgd.

 “De Express Service moet de overstap naar groen en snel bezorgen met fietskoeriers in de last-mile-delivery vereenvoudigen”, zegt Lodewijk van Nooten, founder van Bikeshift. “Retail- logistieke- en foodbedrijven die nu nog met dieselbestelauto’s en scooters bezorgen willen hun dienstverlening graag duurzamer maken, maar hikken tegen de noodzakelijke stappen om deze transitie te organiseren aan.”

Met de Bikeshift Express Service krijgen nieuwe klanten een compleet pakket aangeboden: fietskoeriers in dienst van Bikeshift, mogelijkheden om elektrische bakfietsen te huren en softwareoplossingen om de dienstverlening waaronder de routes en planningen slim te organiseren. Van Nooten: “Zonder contractuele verplichtingen ontzorgen we nieuwe opdrachtgevers voor drie maanden om te ervaren of duurzame bezorging bij hen past.” Bikeshift start in zes grote steden, Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Haag, Tilburg en Eindhoven. Op verzoek van klanten kan de Express Service worden uitgebreidt naar andere steden. Lodewijk van Nooten: “Fietskoeriers uit onze riderspool nemen de bezorging van producten, pakketten en maaltijden voor hun rekening, onze adviseurs helpen om alles achter de schermen goed te organiseren.”

Met 1.500 fietskoeriers in 27 steden in Nederland en België weet Bikeshift precies hoe je slim en efficiënt de capaciteit van fietskoeriers organiseert. De specialist heeft contracten met platformen, corporate bedrijven en MKB ondernemingen. Ook werkt Bikeshift samen met partners die nu onderdeel uitmaken van de Express Service. Lodewijk van Nooten: “DOCKR levert hoogwaardige elektrische bakfietsen die zich uitstekend lenen voor fietsbezorging. Daarnaast werken we samen met diverse softwareoplossingen voor bezorgplanningen en routes. De komende tijd voegen we meerdere partners toe aan de Express Service om zo een totaalpakket te bieden voor klanten.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer