CITYe wordt vertegenwoordiger van Rytle cargobike • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

CITYe wordt vertegenwoordiger van Rytle cargobike

De Rytle Cargobike was dit voorjaar nog te zien in Groningen tijdens het Cargobike Festival, nu gaat het Groningse bedrijf CITYe de verkoop, onderhoud en leasing aanbieden van de vrachtfiets.

In Groningen gelden speciale voorschriften voor auto’s en vrachtwagens in de binnenstad. De fiets wordt daarbij een optimaal vervoermiddel en de pakketbezorgers staan voor nieuwe uitdagingen bij het leveren van de last mile.

De uitdaging om een optimale oplossing te vinden voor de binnenstad van Groningen, is aangegaan door Martin Assink (BOASWerkt) en Alex Oldenburger (Optilease). Voorafgaand aan een jarenlange samenwerking is er nu een nieuw bedrijf met gezamenlijke missie. Sinds augustus 2019, werkt CITYe samen met het uit Bremen afkomstige firma Rytle voor de ideale logistieke oplossing in het centrum van Groningen en vele andere steden in Nederland.

(van links) Alex Oldenburger, Ingmar Goos, Johannes F.D. Hill, Martin Assink en Till Karnowski bij de overdracht.

Na de eerste kennismaking met het concept van Rytle worden naast de vele mogelijkheden, ook de impact op binnensteden duidelijk.

Het innovatieve systeem voor de last mile met zelfvoorzienende mobiele depots (HUB), elektrisch aangedreven transportfietsen (Rytle MovR25) met uitwisselbare functie voor gestandaardiseerde transportboxen (Rytle Box) en het juiste IT-platform, dat alle partijen realtime verbindt, was precies wat de twee CEO’s en bedrijfsoprichters van CITYe BV had gepresenteerd.

Vanaf nu biedt CITYe alle producten van Rytle aan in directe verkoop en op basis van leasing. Service en onderhoud wordt uitgevoerd door ervaren en goed opgeleide monteurs. Till Karnowski en Johannes F.D. Hill (service en verkoop) leverden de eerste twee MovR transportfietsen af in Groningen, “We zijn verheugd om het centrum van Groningen met onze logistieke oplossing nog dichter bij het doel van een milieuvriendelijke levering te brengen”, aldus Hill.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer